• Opfriscursus rijvaardigheid voor senioren 17 oktober 2017

Speciaal voor senioren uit Putten en Ermelo organiseert Veilig Verkeer Nederland (afdeling Ermelo/Putten) in samenwerking met de gemeenten een opfriscursus voor de rijvaardigheid.

• Subsidie voor natuur- en landschapsbehoud voor gebied Nijkerkerstraat 17 oktober 2017

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat eigenaren binnen het gebied van de gebiedsvisie Nijkerkerstraat in aanmerking komen voor subsidie op grond van de subsidieverordening Natuur- en landschapsbehoud Gebiedsvisies.

• Informatiebijeenkomst locatie Matchpoint op dinsdag 31 oktober 2017 17 oktober 2017

Dinsdag 31 oktober 2017, van 19.00 tot 21.00 uur, is er een informatiebijeenkomst over de locatie Matchpoint. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis. Tijdens deze bijeenkomst worden de eerste schetsen voor permanente woningbouw op de locatie Matchpoint gepresenteerd.

• Mantelzorgcompliment aanvragen kan nog tot 30 oktober 17 oktober 2017

Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd of in de war? Of is er iemand in uw omgeving met een beperking – een familielid, vriend of buur – voor wie uw hulp onmisbaar is? En hebt u in 2017 langer dan drie maanden en meer dan 8 uur per week onbetaald hulp geboden? De gemeente Putten wil u met het Mantelzorgcompliment graag bedanken voor wat u doet of heeft gedaan!

• You!ngwoman weerbaarheidstraining 17 oktober 2017

Dinsdag 31 oktober 2017 om 16.00 uur starten Jeugd-Punt Jongerenwerk en Buurtzorg Jong met een nieuwe weerbaarheidstraining voor meiden. Via de You!ngwoman training werken de meiden tien dinsdagmiddagen op een spontane manier aan hun zelfbeeld, worden ze zelfverzekerder en minder kwetsbaar. Ze leren grenzen stellen en worden minder beïnvloedbaar.

• Roze wolk voor familie Van de Zande 16 oktober 2017

Willem en Marianne van de Zande, de trotse ouders van Lisa, kregen vandaag van burgemeester Henk Lambooij een bijzonder koffertje. Hun kleine meid is de eerste baby van oktober 2017 in de gemeente Putten. En daarmee de eerste baby die geboren is in de brandpreventieweken.

• Wegonderhoud Van Oldenbarneveltstraat 28 september 2017

Op woensdag 27 september 2017 heeft in de Ichtusschool een inloopavond over wegonder-houd aan de Van Oldenbarneveltstraat plaatsgevonden.