Laatste nieuws RSS icoon

• Bespaartips voor huurders

13 augustus 2019

VeluweDuurzaam geeft regelmatig bespaartips. Deze maand twee nieuwe tips.

• Aanvraag reisdocument (met spoed) niet mogelijk op vrijdag 23 augustus

21 augustus 2019

Het is op vrijdag 23 augustus niet mogelijk om een reisdocument (paspoort of identiteitsbewijs) aan te vragen. Dit geldt ook voor spoedaanvragen. Dit komt door vervanging van de server. De verwerking van lopende aanvragen duurt 1 werkdag langer dan gebruikelijk.

• Oud papier scheiden, hoe werkt het ook alweer?

13 augustus 2019

In Putten gebruiken we grondstoffen graag opnieuw. U kunt ons hierbij helpen door al uw grondstoffen gescheiden in te leveren. Graag informeren wij u deze weken over de diverse afvalsoorten. Deze week staat het scheiden van oud papier en karton centraal.

• Geen publicatiebord bij het vernieuwde gemeentehuis

14 augustus 2019

Bij het vernieuwde gemeentehuis komt er geen fysiek publicatiebord meer te staan. Wilt u namens uw vereniging of vrijwilligersorganisatie toch een activiteit of evenement via de gemeente bekendmaken?

• Ledensubsidies voor 2020 aanvragen? Wees op tijd!

14 augustus 2019

De gemeente Putten kent ook voor het jaar 2020 diverse ledensubsidies. Bijvoorbeeld voor maatschappelijke en sportverenigingen. Wilt u in aanmerking komen voor een van deze subsidies? Stuur uw aanvraag dan tijdig in.

• Puttense graffitikunstenaar voorziet fietstunnel van muurschilderingen

15 augustus 2019

Marijn van de Visser (19 jaar) uit Putten heeft de fietstunnel onder de Nijkerkerstraat voorzien van graffitikunst. Beide zijden van de fietstunnel zijn voorzien van muurschilderingen, gebaseerd op het thema ‘Putten Bomendorp’. Roelof Koekkoek, wethouder Openbare ruimte: “Wat een creativiteit! Marijn geeft het voorbeeld hoe (jonge) inwoners onze openbare ruimte met burgerinitiatieven kunnen verrijken”.

• Hoe ervaart u de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt?

14 augustus 2019

Binnenkort ontvangt u mogelijk per post een uitnodiging van I&O Research om de vragenlijst van de veiligheidsmonitor in te vullen. In de gemeente Putten zijn 2.395 willekeurig gekozen inwoners voor het onderzoek geselecteerd. Veiligheidsmonitor is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie bij u in de buurt. Door uw mening te geven, draagt u bij aan de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt.

• Feestelijke startbijeenkomst Leergeld Randmeren

25 juni 2019

Op woensdag 12 juni vond de feestelijke startbijeenkomst van Leergeld Randmeren plaats. Wethouder Priem was hierbij aanwezig namens de gemeente Putten.

• Openbare verlichting in Bijsteren gerepareerd

21 juni 2019

Onze aannemer heeft de openbare verlichting in de wijk Bijsteren gerepareerd. Een deel van de openbare verlichting was eerder deze week kapot gegaan door blikseminslag.